top of page

Hi volleybaltalent wil jij jezelf extra uitdagen?

Herken jij zelf in de onderstaande vragen:

  • Woon jij in Noord-Branbant of Zeeland?

  • Wil jij extra trainen & spelen bij ons en bij je eigen vereniging?

  • Wil jij jezelf meten op derde divisie niveau?

  • Ben je al 13 jaar maar nog geen 17 jaar (in 2024)?

  • Ben jij berijdt om veel te leren op technisch, tactisch en mentaal vlak?

Kom dan naar onze selectiedag op zaterdag 29 juni van 10:00 tot 13:00 uur in de Willem II sporthal in Tilburg en laat je talent aan ons zien! 

 
Meld je je wel even aan?
Dit kan via Talenten@bebettertraining.nl
of bel 06-50823354 

My Story

Persbericht 

Betreft: Bebettertraining Volleybal School start samenwerking voor Talentenontwikkeling in Brabant en Zeeland 

Datum: 19 juni 2024 

Plaats: Dordrecht 

Inleiding 

De Stichting Bebettertraining (BBT) Volleybal School kondigt met trots de start aan van een regionaal initiatief ter ontwikkeling van volleybaltalent in de regio Brabant en Zeeland. Deze nieuwe stap is in navolging van het NEVOBO-talentbeleid, dat tot op heden niet in deze regio is uitgerold. Met dit initiatief willen wij ervoor zorgen dat het niveau en de kwaliteit van volleybal in onze regio behouden blijft op het nationale niveau. 

Initiatiefomschrijving 

Bebettertraining Volleybal School wil nauw samenwerken met alle volleybalverenigingen in de regio om talentvolle spelers een extra trainingsmogelijkheid te bieden en hen competitief te laten spelen in de derde divisie. Door deze samenwerking kunnen jonge talenten zich verder ontwikkelen zonder hun binding met de eigen clubs te verliezen. 

 

Samenwerking met Voltena 

Een belangrijke mijlpaal in dit initiatief is de samenwerking met volleybalvereniging Voltena. Voltena heeft zich bereid verklaard een derde divisieplaats beschikbaar te stellen via haar Dames 3 team. Dit team zal doordeweeks competitie spelen, waardoor regionale talenten in staat worden gesteld hun reguliere competities bij hun eigen clubs voort te zetten. Het gaat hier om een 'dubbelspeelgerechtigheid’, waarbij de speelsters zowel voor hun eigen club als voor het Dames 3 team van Voltena kunnen spelen. 

 

Gert Jan Nederveen, bestuurder bij Voltena, spreekt zijn enthousiasme uit over de nieuwe samenwerking: "Dit is een win-winsituatie. Jonge speelsters in de regio krijgen de kans om zich verder te ontwikkelen. Als Voltena willen we een regionale functie vervullen en meer naar buiten treden. Deze samenwerking helpt ons om die doelen te bereiken." 

Ook Ronald Lacroes, oprichter van Bebettertraining, is verheugd over de nieuwe kansen voor jonge speelsters: "We willen jonge speelsters graag de kans geven om zich verder te ontwikkelen in een regio waar de NEVOBO op dit moment geen ondersteuning biedt. Het is geweldig dat deze mogelijkheid zich voordoet bij Voltena. 

Doelstellingen 

Met deze stap beoogt Bebettertraining Volleybal School de volgende doelstellingen te bereiken: 

1.     Talentenontwikkeling: Jong talent de kans bieden om zich verder te ontwikkelen door extra trainingen en competitieve speelervaring. 

2.     Regionale samenwerking: Het versterken van de samenwerking tussen volleybalverenigingen in Brabant en Zeeland. 

3.     Kwaliteitsbehoud: Het handhaven en verhogen van het volleybalniveau in de regio, zodat dit op het landelijke niveau blijft. 

Oproep aan Verenigingen en Talenten 

Bebettertraining Volleybal School roept alle volleybalverenigingen in de regio op om deel te nemen aan dit initiatief en jonge talenten aan te moedigen zich aan te melden. Samen kunnen we zorgen voor een sterke toekomst voor volleybal in Brabant en Zeeland. 

Om het initiatief per direct te starten willen we de jeugd uit de regio uitnodigen voor onze selectiedag op zaterdag 29 juni van 10:00 tot 13:00 uur in de Willem II sporthal in Tilburg. Deze dag biedt een unieke gelegenheid voor jonge talentvolle volleyballers om hun vaardigheden te tonen en kans te maken op deelname aan het selectieteam van Bebettertraining Volleybalschool.  

Voor meer informatie over de selectiedag en om je aan te melden, neem contact op via Talenten@bebettertraining.nl of bel 06-50823354 

Contact

We zijn opzoek naar jou!!

06-50823354

bottom of page