top of page

Bart van de Laar

f067f381-d725-4ab2-88b0-69ae05d97466.JPG

Mijn naam is Bart van de Laar en inmiddels 48 jaar oud. Op ongeveer mijn tiende begonnen met volleyballen. Ik speel zelf nog steeds eerste klasse als spelverdeler. 

Al vanaf mijn 14 geef ik eigenlijk al training. Toen ik begon was het een groep meisjes C maar door de jaren heen heb ik training gegeven van recreanten tot tweede divisie dames en heren, leeftijden vanaf CMV1 tot bijna 70 jaar oud. Verenigingen waar ik training gegeven heb zijn: Switch, Brevok, De Burgst, Set-up, Smash’75 en Voko-Oosterhout en Volley Tilburg. 

Voor het grootste deel en zeker de laatste jaren zijn het vooral meiden en dames teams geweest. 

Bij Voko-Oosterhout heb ik het geluk gehad met een groep in CMV1 te beginnen waarin veel talent aanwezig was. Een aantal van hen heb ik bijna acht jaar training gegeven en spelen nu variërend van promotieklasse tot eredivisie. 

In de laatste vier jaar van de regiotrainingen, regiotrainer geweest voor de Nevobo in Oosterhout en daarna Volley4U mee vormgegeven en training gegeven aan de B meiden groep. 

In het afgelopen seizoen de overgestapt naar Volley Tilburg om daar te starten met een nieuw gevormd promotieklasse team dit doe ik met veel plezier en dit zal ook het aankomende seizoen zijn. 

bottom of page