top of page
SliedrechtSport 1617-D1-Erik Koppelaar.j

Ik ben Erik Koppelaar, 45 jaar jong, getrouwd en vader van 2 fantastische dochters. In het dagelijks leven werk ik als gymleraar/ coördinator op een school voor speciaal onderwijs.
Ik ben opgegroeid met volleybal; mijn beide ouders en mijn oudere zus speelden ook. Zo ben ik zelf ook al vroeg met volleybal begonnen en heb ik tot op mijn 33e bij fanatiek verschillende clubs op allerlei niveau's gespeeld.
Volleybal is zeker één van mijn passies.

Naast dat ik zelf speelde heb ik ook altijd training gegeven. Zowel met dames als heren heb ik op verschillende niveau's gewerkt, van CMV en NVS-training tot in de Eredivisie.
Seizoen 2016-2017 en 2017-2018 ben ik als assistent-trainer landskampioen geworden met de dames van Sliedrecht Sport, afgelopen seizoen werden we kampioen met de meisjes C van Symmachia Roosendaal: allebei vind ik enorm leuk.
Ik ben een trainer die het echt een uitdaging vind om jonge volleyballers beter te leren volleyballen; beter worden en niet perse altijd willen winnen. Ik geniet er heel erg van als een speler/ team aan het einde van het seizoen beter is gaan spelen dan aan het begin van het seizoen. Overigens ben ik er van overtuigd dat het één wel leidt tot het ander: als je beter gaat spelen wordt je vanzelf een keer kampioen! : )

Alterno.jpg
bottom of page