Zoeken

Master Attack. Sneller, beter aanvallen.

De aanval is een van de effectiefste manieren om te scoren, maar ook een van de moeilijkste technieken om te leren. Timing, de precieze armtechniek en de juiste manier van aanlopen zijn allemaal dingen waar een trainer rekening mee moet houden als de aanval wordt geleerd. Een hele hoop verschillende dingen en daar komt dan ook nog ballen aangooien en afstemming met je aanvaller bij kijken. Nu heeft BBT volleybalschool daar een helpende hand voor aangeschaft, de Master Attack.


Dit handige trainingshulpmiddel zorgt ervoor dat de trainers van BBT zich meer op de details kunnen focussen en dus zo jou naar een hoger niveau te brengen. Want nu kunnen de trainers zich volledig richten op de bewegingen van de aanvallers. En op deze manier de kleine aanpassingen maken die jou helpen om de mooiste ballen binnen te slaan!

47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

BBT Volleybalschool nodigt IEDEREEN uit! Op 24 april opent de BeBetterTraining Volleybalschool haar deuren voor een kennismakingstraining voor IEDEREEN. Ervaren en enthousiaste trainers staan deze dag

Trainers