Zoeken

Nieuw in de training staf

Met Arnold Bertens hebben we een ervaren trainen in huis welke geen onbekende is op het gebied van (jeugd) opleiden. Arnold heeft in het verleden bij verschillende volleybalscholen getraind, waaronder enkele jaren in Tilburg, destijds nog in de KUB.

Op clubniveau heeft hij zo’n beetje alle niveaus wel onder zijn hoede gehad, waar Brabant toch wel een rode draad vormt in zijn trainersloopbaan. Op dit moment is Arnold als volleybaltrainer en coach verbonden aan VC Condor uit Kaatsheuvel.

Arnold heeft ook ervaringen opgedaan bij andere sporten. Zo heeft hij in een ver verleden nog eens aan honkbal gedaan en heeft hij ook in de hockeywereld als trainer een onuitwisbare indruk achtergelaten.

Met Arnold hebben we een bevlogen en betrokken trainer in huis, die geheel in de lijn van BBT past. Passie, inzet en plezier zijn de toverwoorden waarmee Arnold al onze spelers en speelsters naar een hoger niveau gaat brengen.


Met de 22-jarige Svenja Huizer heeft BBT een exponent uit haar eigen opleiding toegevoegd aan het trainers korps. Svenja is namelijk 3 jaar lang door de BBT bij de toenmalige rayontrainingen getraind. Daar heeft ze de passie en het plezier van de BBT tot over haar oren meegekregen. Niet dat het nodig was, want Svenja komt uit een echte volleybalfamilie. Ze volleybalt zelf al 14 jaar en ook het training geven doet ze al bijna 10 jaar.

Svenja heeft voornamelijk jeugdteams getraind en heeft ervaring met vrijwel alle leeftijden. Op dit moment is ze mede verantwoordelijk voor de techniektrainingen bij VC WIK. Svenja werkt in de zorg waardoor ze oog heeft voor de mens achter de volleyballer. Iets wat perfect past binnen de BBT-filosofie.

We hebben met Svenja een jonge gedreven trainster in huis die met haar passie en plezier alle leden van de BBT-familie thuis gaat laten voelen.


119 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

BBT Volleybalschool nodigt IEDEREEN uit! Op 24 april opent de BeBetterTraining Volleybalschool haar deuren voor een kennismakingstraining voor IEDEREEN. Ervaren en enthousiaste trainers staan deze dag

Trainers